Friske figner med mozzarella og mynteblade

Vi var på besøg hos nogle iranske bekendte, som serverede feta i skiver med en god marokkansk mynte en varm sommerdag ude i haven. Det smagte fantastisk!

Så da vores egen marokkanske mynte stod med smukke, grønne blade og figentræet med modne frugter blev det til dette smagfulde minde om en skøn sommerdag i haven. Smagen af sødmen fra fignerne, den fede ost og myntebladene går rigtigt godt i spænd. Server evt. sammen med et groft friskbagt brød med smør.

Ingredienser:

  • 1 mozzarellaost
  • 3 friske figner
  • en håndfuld friske marokkanske mynteblade

Fremgangsmåde:

Skær mozzarellaen i tykke skiver. Skyl de friske figner og skær også dem i skiver. Anret på et fad og drys med en håndfuld mynteblade. Spis en skive ost, en skive figen og et par mynteblade sammen.