Stenalderbrød

Havehøns rimer fantastisk godt på stenalderbrød. Lige nu er det forår og hønsene nærmest sprøjter æg ud, så det er skønt til Omelet og bagværk. I denne opskrift på 2 små stenalderbrød skal der bruges 10 æg.

Stenalderbrød er et godt alternativ til fuldkornsbrød som fx Rugbrød (med mel), da det både er glutenfrit og low carb.

Ingredienser:

  • 500 g blandede nødder fx valnødder, hasselnødder, mandler, cashewnødder mm.
  • 700 g blandede frø fx sesam, hørfrø, græskarkerner, solsikkekerner, chia, hampefrø mm.
  • 2 tsk salt
  • 10 mellemstore æg
  • 1 ½ dl olivenolie
  • ½ dl vand

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 160 grader.

Bland alle ingredienserne i en stor skål. Smør 2 små brødforme med olivenolie og fyld massen i.

Bag midt i ovnen i 1 time.