Coleslaw med æble
Coleslaw er en af de oftest tilbagevendende salater herhjemme. Den er god til mange ting, lækker og enkel at tilberede. Jeg laver den næsten altid med spidskål, fordi det oftest er det vi har i køleskabet, men man kan også sagtens bruge hvidkål.
Ingredienser:
- 5 store gulerødder
- ½ spidskål
- 2 æbler
- ½ dl cremefraiche
- 1 tsk spidskommen
- 2 tsk kokossukker eller tilsvarende sød chilisauce
Skyl og skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Skyl æblerne, fjern kernehuset og riv også dem på den grove side af rivejernet. Snit spidskålen fint og bland alle tre ingredienser godt i en skål.
Bland så dressingen af cremefraiche, sukker, spidskommen og evt chili og vend det med råkostsalaten.
Server din coleslaw i rigelige mængder i en burgerbolle med pulled pork. Eller som tilbehør til spareribs, medisterpølse, fiske deller eller sammen med et stykke stegt flæsk og Grønkålschips.