Fyldte peberfrugter med oksekød, champignon, feta og couscous
Fyldte peberfrugter eller farserede peberfrugter er en populær ret hos både store og små. Og så er det en taknemmelig ret, fordi man kan fylde de rester, man nu engang har stående i sit køleskab i, så de bliver brugt og ikke går til spilde. Vi havde en rest bolognese, en rest fuldkornscouscous og en åbnet bøtte fetaost stående, som trængte til at blive brugt. Der ud over havde vi champignon, som børnene elsker, så de kom både indeni og i fadet ved siden af. Man kan sagtens vælge kun at komme grøntsager i, hvis man vil lave dem vegetarisk.
Ingredienser:
- 4 store peberfrugter
- en rest bolognese eller anden gryderet
- 50 g fetaost eller anden ost
- 4 champignoner
- Fuldkornscouscous eller -ris til at fylde lidt i af eller spise ved siden af
- 4 champignoner
Fremgangsmåde:
Skyld peberfrugterne. Skær forsigtigt toppen af og fjern frøstanden, så det bliver til et låg. Fyld så op med hvad du måtte have af grøntsager og rester i dit køleskab. Top med ost inden du lægger lågene på. Stil peberfrugterne på et smurt ovnfast fad. Læg evt flere grøntsager udenom. Bag peberfrugterne i ovnen i ca 20 min. ved 175 grader. Kog evt. lidt vilde ris, fuldkornsris eller fuldkornscouscous til at servere til.