Torskefisk i karry og kokosmælk

Denne ret er nem, hurtig og børnevenlig. Andre torskefisk som fx mørksej eller lyssej kan også sagtens anvendes.

Ingredienser:

  • 400 g torsk eller sej
  • 1 bakke champignon
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 løg
  • 1 dåse kokosmælk
  • Salt og peber
  • Karry
  • Olivenolie

Fremgangsmåde:

Start med at snitte løget fint. Skær peberfrugten i mindre stykker og skær bunden af champignons og halver dem.

Skær fisken i store stykker. Krydr med salt og peber. Steg den så ca 5 min på en middelvarme pande i olivenolie til fiskekødet bliver hvidt. Tag fisken af panden og stil til side.

Svits karry af på panden. Tilsæt olivenolie og steg først løget nogle minutter inden du tilsætter peberfrugt og champignons og steger dem med nogle minutter yderligere.

Hæld kokosmælken over grøntsagerne. Læg fiskestykkerne ovenpå og varm retten op, så den lige simrer et minuts tid.

Server fx med en klat creme fraiche og et stykke groft brød.