Ristede græskarkerner
Der er ingen grund til at smide kernerne fra halloweengræskar ud. De kan sagtens bruges til at lave lækre ristede græskarkerne lige til at drysse over din salat eller spise som snack.
Ingredienser:
- Græskarkerner fra en hokkaido
- Rapsolie
- salt
Fremgangsmåde:
Skrab kernerne ud af dit græskar og skyld dem helt rene for græskarkød. Kog dem i letsaltet vand i 20 min. Tænd ovnen på 160 grader. Bred græskarkernerne ud over en bageplade beklædt med bagepapir og hæld lidt rapsolie over og drys med salt. Rist kernerne i ovnen i ca 30 min og vend undervejs. Lad dem køle af inden servering.
Salat med grønne bønner, tomat, mozarella, chorizzo og pesto – Vennerstroem.dk
7. juli 2020 @ 1:28 pm
[…] en spansk chorizzopølse i tynde skiver og nogle lækre oliven. På toppen fik den et drys af Ristede græskarkerner. Har man mange tomater i haven om sommeren, kan man vælge selv at lave sin […]
Salat med butternut squash – Vennerstroem.dk
7. juli 2020 @ 1:30 pm
[…] i ovnen. Denne salat er en skøn blanding af det søde fra butternut squashen, det sprøde fra de Ristede græskarkerner og det salte og fede fra fetaen kombineret med en dejlig frisk grøn […]