Rodfrugt- og bønnefritter
Ingredienser:
Bønnefritter:
- 500 g frosne grønne bønner
- salt
- rapsolie
Rodfrugter:
- 1 kg blandede rodfrugter fx pastinak og persillerod
- Timian
- salt
- rapsolie
Fremgangsmåde:
Start med at skrælle rodfrugterne og skære dem i stave. Vend dem med rapsolie og timian. Jeg bruger en stegeso til dem, fordi den holder lidt på fugten i grøntsagerne. Har man ikke det, kan man bare bruge et ildfast fad. Tænd ovnen på 180 grader.
Stil rodfrugterne på midterste rille i ovnen i 45 min på 180 grader. Tag evt låget af dem de sidste 10 min. for at få en sprød overflade.
Tag de frosne grønne bønner frem og vend med salt og rapsolie. Når der er 30 min. tilbage af rodfrugternes tid i ovnen sættes de også ind.
Fish’n rodfrugt- og bønnefritter – Vennerstroem.dk
6. februar 2020 @ 1:02 pm
[…] som hurtigt bliver omdannet til sukker i din tarm. Server i stedet fisken med lækre hjemmelavede Rodfrugt- og bønnefritter. Vil man gerne give retten lidt smag, kan man tilføje pandekagedejen lidt karry. Ønsker man en […]