Sommersalat -med agurk, æbler og friske, grønne hasselnødder, blodsukkervenlig
Helt enkel salat på sommerhavens glæder: en bund af agurkeskiver, æblebåde og friske, nyknækkede hasselnødder tilføjet lidt skiver mozarella og avokado. Dryp evt. lidt olie-eddike-dressing over før du serverer.
Ingredienser:
- En agurk
- Et æble
- En håndfuld friske hasselnøddekerner
- En avokado
- En mozarella
- En god olivenolie
- Æblecidereddike
- Agavesirup
Fremgangsmåde:
Skyl og snit agurken i fine skiver og læg dem i bunden af en skål eller fad. Skræl avokado og skyl æblet. Skær begge dele i både og placer dem oven på agurkeskiverne. Skær mozzarella i skiver og placer også dem på agurkeskiverne. Drys med friske hasselnøddekerner. Rør evt. en dressing af en god olivenolie, æblecidereddike og en sjat agavesirup til at dryppe over.